Vår hovedsamarbeidspartner Trønderbilene As og vår medlemsbedrift SON Trøndelag – Studentorganisasjonen ved Nord universitet i Trøndelag har inngått samarbeidsavtale om busstransport under GAID Studentfestival 2017

Noen av Levanger Næringsforum As sine oppgaver er nettopp det å bidra til å knytte kontakter medlemsbedrifter mellom, noe dette er et flott eksempel på

Vi ønsker SON Trøndelag – Studentorganisasjonen ved Nord universitet i Trøndelag lykke til med årets festival, og vi gleder oss over flott samarbeid mellom medlemmer  

IMG_6002

Trønderbilene As her representert med trafikksjef Trond Carlson, SON Trøndelag – Studentorganisasjonen ved Nord universitet i Trøndelag representert med leder Kevin Hovdahl Holmli, økonomileder Even Norum og daglig leder i Levanger Næringsforum As Svein Kvarving.