Det hevdes i stadig økende grad at bedrifters muligheter for overlevelse fremover vil være knyttet til virksomhetens evne til å drive systematisk innovasjons – og utviklingsarbeid.
Videre vil strategisk kompetanse og strategisk ledelse i denne sammenheng være en sentral suksessfaktor.
Dette er en stor ledelsesutfordring, spesielt i SMB, og som først og fremst krever utvikling av ledernes kompetanse.

Levanger og Steinkjer Næringsforum tar disse utfordringene på alvor og setter opp et kompetanseprogram i samarbeid med Handelshøyskolen BI. Et effektivt og målrettet kunnskapspåfyll til deg som er daglig leder, mellom leder, nøkkelperson, styremedlem, eller som skal bli en av lederne i din bedrift.
Lederskolen er en seminarserie som ikke bare tar deg igjennom de ulike lederutfordringer du møter. Du får også solid kunnskapspåfyll på tema som økonomi, markedsføring, prosjektledelse, styrearbeid, strategi og innovasjon.

Oppstart vil være januar 2018  og det vil gjennomføres to aktualitetsforedrag i løpet av høsten som belyser noen av temaene dette programmet går dypere inn på.

Invitasjon til disse foredragene kommer i løpet av august. Vil du være sikker på å få med deg dette så registrer deg og din virksomhet ved å klikke på linken under. Du vil da bli kontaktet av noen fra ditt lokale næringsforum. Dette er helt uforpliktende.

Ønsker du mer informasjon klikk her.