Nok en gang ble Levangermartnan en folkefest! Levanger Næringsforum er teknisk arrangør av Levangermartnan, og vi er meget fornøyd med årets martna. Ikke bare var vi heldige med været, men vi er også meget fornøyd med året nye vri; «Ytterøygata».

Levangermartnan er heldige som har mange trofaste utstillere som kommer tilbake til Levanger for å være med på vår tradisjonelle martna. Vi er av den oppfatning av at de synes det er hyggelig å komme til Trehusbyen første helga i august hvert år, og vi setter stor pris på deres tilstedeværelse. Vi er jo også så heldige å ha vårt eget Tivoli i Levanger – Hugo`s Tivoli. Ida, Lisbeth og Hugo stiller som alltid med godt humør, og gir barna den opplevelsen som de ofte forbinder med en martna; karuseller, radiobiler og sukkerspinn.

Vi synes det var ekstra stas at så og si alle næringsdrivende på Ytterøya, vår perle i Trondheimsfjorden, gikk sammen på «dugnad» og stilte med sin egen «Ytterøygate» på årets martna. Dette ble meget godt mottatt av publikum, og her fikk man kjøpe alt fra spekemat, ost, gressklippere, el-sykler, boblebad, interiør, ja det meste man kan tenke seg. Og sist men ikke minst, fikk man døyvet sulten og slukket tørsten på café Rampa midt i «Ytterøygata». Her fikk du servert kylling fra Ytterøykylling og egenprodusert øl.

Det var ikke bare på dagtid man fikk martnasunderholdning. På kveldstid ble det arrangert Martnas-Quiz og det var også Vinkveld på Torgpube`n. Det hele ble avsluttet med en braksuksess; DDE spilte opp for  3.500 publikum på Torgfesten lørdag kveld!

Vi vil rette en stor takk til alle utstillere, Tivoli, og ikke minst til alle aktører som står bak i kulissene for å gjøre disse dagene så flotte som mulig! Uten dere – ingen martna!