Vi kan stolt presentere Thon Hotel Backlund som ny hovedsamarbeidspartner for Levanger Næringsforum AS!

Thon Hotel Backlund ligger i sentrum av Levanger, rett ved byens grønne lunge og med bryggemiljøet ved Levangersundet like rundt kvartalet. Hotellet har 65 hyggelige rom, en velrennomert restaurant, et lite bibliotek og møteromskapasitet for opptil 100 deltakere.

Levanger Næringsforum AS har en lang tradisjon for å ha sine Næringslivsfrokoster på Thon Hotel Backlund, og det er noe hotelldirektør Jostein Austli ser verdien av. Jostein startet i jobben som hotelldirektør i februar i år, og har en tydelig visjon på hvordan han vil at Thon Hotel Backlund skal fremstå.

I september åpnet de Madame Backlund nettopp på bakgrunn av hans visjon om å finne tilbake til Backlunds sjel og løsningen kom som en åpenbaring.

Birgitte Backlund var den som stod for mat, husly og hjerterom da Backlund Hospits ble etablert i 1839. Hun var Madame Backlund. Vi har fokusert på hennes verdier, nemlig at maten skal være ekte og ordentlig, laget med lidenskap i et hus full av varme og sjel.
Enten det er middag for en husmann, forretningsforbindelse, vennekveld eller selskap for de store begivenheter – Thon Hotel Backlund har noe som passer for alle.
Thon Hotel Backlund leverer konferansepakker i ulike prisklasser, og de har samarbeid med ulike aktører i regionen for å skreddersy opplevelser etter ditt ønske.
Vi ser frem til et flott samarbeid med Thon Hotel Backlund og gleder oss allerede til neste Næringslivsfrokost 1. november!