Sammen med Fides AS, LevangerVekstTorget As Arbeid og KompetanseLeva-Fro ASNAV VerdalNav Levanger og Verdal Næringsforum arrangerte vi Rekrutteringsdag 2019 for jobbsøkere og næringslivet på Innherred i går.

Tor Inge Indahl og Svein Rune Nilsson fra Caverion Norge fortalte om sine erfaringer rundt arbeidsinkludering. Varaordfører i Levanger kommune Alf Magnar Reberg, svarte på spørsmål om det offentliges rolle i inkluderingsdugnaden. Og Lars Røstad fra Rema 1000 Røstadog Tore Svendsen fra KIWI ga et innblikk i hvordan de jobber for å rekruttere arbeidsledige og mennesker med hull i CV-en og manglende arbeidserfaring.

Så ble det mingling og møte med arbeidsgivere i glassgården i rådhuset i Levanger. Over hundre personer møtte opp til arrangementet, og det ryktes at dagen allerede har gitt resultater. Det liker vi!!!

Takk til alle som deltok! Vi gleder oss allerede til neste år, og håper enda flere melder seg på.