Tidspunkt

27. august 2019

08:30 - 15:30

Påmelding

Pris for medlemmer: Kr 3300,-

Pris for ikke-medlemmer: Kr 4500,-

Kom i gang etter sommeren og gjør deg klar til å nå nye mål!

Den 27. august tilbyr Verdal Næringsforum et eksklusivt kurs i presentasjonsteknikk:

PRESENTASJONER SOM VIRKER   

Kommunikasjon er en kritisk suksessfaktor, for prosjektet ditt og for selskapet. Hva skjer når du tar ordet i et møte, pitcher et prosjekt eller holder et foredrag? Forstår tilhørerne det det du prøver å fortelle? Greier du å engasjere dem? Får de tillit til deg? Og ikke minst: Hva fører presentasjonen din til? Hvilken virkning har den på tilhørerne?

Dette kurset er for deg som ønsker å holde presentasjoner som virker. Som virker etter hensikten. Du blir klar over dine sterke sider og ditt potensial som presentatør. Du blir kjent med sin egen kommunikasjonsstil og hvordan du virker på andre. Du lærer effektive metoder for å forbedre framføringen og gjør deg tryggere i rollen som foredragsholder. Du får gode råd og tips og enkle, effektive verktøy for forberedelse, gjennomføring og evaluering av presentasjoner.

Kurset passer for deg som holder presentasjoner og foredrag, som leder prosjekter, team og møter, eller som rett og slett ønsker å formidle og kommunisere bedre med kolleger, kunder og andre.

Kurset er et heldagskurs med mye praktisk trening foran publikum. Treningsøktene blir filmet. Etterpå blir opptakene spilt av, og du får grundig tilbakemelding. Innimellom treningsøktene får du relevant kommunikasjonsteori, tips, råd og eksempler. Kurset gjennomføres i en mindre gruppe slik at alle får tett oppfølging og kan delta aktivt, også i evaluering av treningsøktene.

Før kurset får du tilsendt en invitasjon til en forundersøkelse som gjør at instruktørene kan tilpasse treningen til de behovene du har og til ditt ferdighetsnivå. I etterkant av kurset får du tilgang til video-opptakene av treningsøktene dine. Du får også en personlig utviklingsplan med tips og anbefalinger til hvordan du kan utvikle kommunikasjonen din videre.

Innhold:

  • Strategisk budskapsutforming
  • Målgrupper og ønsket effekt
  • Historiefortelling og dramaturgi
  • Retorikk
  • Bruk av presentasjonsverktøy

Tid og sted: 

Tirsdag 27. august, kl. 08:30 – 15:30

Vipsenteret, Neptunvegen 6, 7650 Verdal

Priser: 

3300,- pr. deltaker for medlemmer i Verdal NF/Levanger NF

4500,- pr. deltaker for ikke-medlemmer

Om StrømsnesRøe og instruktørene

Instruktørene som skal lede kurset kommer fra firmaet StrømsnesRøe. StrømsnesRøe er et ledende rådgivermiljø i Trondheim, og et kreativt fellesskap for kommunikasjon, ledelse og utvikling, kurs og kompetanse. De består av fast ansatte rådgivere, tilknyttede spesialrådgivere, og partnere innen design, web, teknologi, omdømmeanalyse og beredskap, samt et kontorfellesskap for lærlinger, studenter og juniorer. Denne unike sammensetningen gjør de til et ledende kompetansemiljø i Midt-Norge.

Begrenset antall plasser – maks 18 plasser! 

Se alle arrangement
Vipsenteret, Neptunvegen 6, 7650 VERDAL