Tidspunkt

18. oktober 2017

11:30 - 13:00

Påmelding

Pris: Gratis

Meld deg på ved å benytte påmeldingsskjemaet nedenfor.

I samarbeid med vår hovedsamarbeidspartner Azets Insight, inviterer vi våre medlemmer til gratis lunsjseminar onsdag 18. oktober kl. 11.30 – 13.00 på Thon Hotel Backlund

Del 1: «Kunstig intelligens – ekte ledelse»

Kunstig intelligens vil være en av de ledende teknologitrendene som vil markere spydspissen i den såkalte 4. industrielle revolusjon. Men hva er egentlig kunstig intelligens og hvordan vil dette påvirke ledelse, HR og organisasjoner i nær fremtid?

I foredraget «Kunstig intelligens – ekte ledelse» tar organisasjonspsykolog og Principal advisor Lasse Johansen opp denne tematikken.

Del 2: Presentasjon av Debank og hvordan samarbeidet med Azets skal effektivisere småbedriftenes hverdag

I en verden i rask utvikling er det behov for å tenke nytt. Administrative oppgaver og finansiering tar for mye tid og oppmerksomhet hos små- og mellomstore bedrifter. Dermed oppstår behovet for tjenester som bidrar til bedre flyt og frigjør tid til drift og utvikling av kjernevirksomheten.
Banker og tjenesteleverandører står overfor store endringer i årene som kommer. Hurtig digitalisering og endrede rammebetingelser er faktorer som ofte trekkes frem. Mens mange snakker om trusler, ser både Azets og DeBank først og fremst potensialet og mulighetene som ligger i digitaliseringen
Inge Five, Bankdirektør i DeBank, vil fortelle hvordan DeBank og Azets sammen skal effektivisere og fjerne hodebry for gullet i norsk næringsliv, de små- og mellomstore bedriftene.
Velkommen!
Se alle arrangement
Thon Hotel Backlund