Levanger Næringsfourm AS skal bidra til at vår region blir attraktiv for å starte og utvikle næringsvirksomhet. Vi skal samle næringslivet, være en pådriver i regional næringspolitikk og være en attraktiv møteplass for næringslivet.

Som medlem av Levanger Næringsforum vil din virksomhet ta del i følgende fordeler:

 • Medlemspriser på alle arrangement, seminarer og kurs i regi av LNF AS
 • En møteplass som bidrar til nettverksbygging og faglig påfyll.
 • Tilgang til frokostmøter og medlemstreff 10-12 ganger pr. år
 • En felles front for påvirkning av rammebetingelser.
 • Bygge under samarbeid mellom næringsliv og offentlig forvaltning.
 • Aktiv næringspolitisk påvirkning.
 • Bistand til å løse felles utfordringer, gjennom prosjekt og aktiviteter.
 • Tilgang til spesielle medlemstilbud/samarbeidsavtaler som medlemmer tilbyr medlemmer

Sammen står vi sterkere, og i en hverdag med økt regional og nasjonal konkurranse er det viktigere en noen gang at vi utnytter og håndterer felles muligheter og utfordringer.

Prétor

Pretor Advokat AS

Alle medlemmer i Levanger Næringsforum AS har eksklusive tilbud fra Pretor Advokat AS. Se vedlegget, og kontakt LNF`s kontaktperson Thomas Lidal Jamne hos Pretor (e-post: [email protected]) for nærmere avtale!

Les mer om tilbudet her!

Jobbint

Jobbint

Alle medlemmer i Levanger Næringsforum AS får et eksklusivt tilbud fra Jobbint. Se vedlegget, og kontakt LNF`s Jobbint (e-post:[email protected]) for nærmere avtale!

Les mer om tilbudet her!

Gavekort

Gavekort for Magneten og medlemsbedrifter i LNF AS

Som medlem av Levanger Næringsforum AS, har din bedrift mulighet til å la dine kunder benytte gavekort for Magneten og Levanger Næringsforum AS.

Det elektroniske gavekortet kan benyttes i alle butikkene på Magneten, og i utsalgssteder hos medlemsbedrifter av Levanger Næringsforum AS (se etter merke på inngangsdør). Kortet brukes som et vanlig betalingskort.

Dersom du ikke allerede er knyttet opp mot ordningen, men har lyst til at dine kunder har mulighet til å benytte gavekortet hos deg, sender du en e-post for å få tilsendt registreringsskjema.

Det tar ca. 1 uke fra du sender inn skjemaet til alt er oppe og går. Det er ingen kostnader forbundet med å knytte seg til ordningen.

Du vil også få et klistremerke som du kan sette på døra som viser at dine kunder kan benytte gavekortet i din butikk.

NB! Det er foreløpig ikke mulig for utsalgssteder som benytter iZettle å benytte gavekort-ordningen.

tronderhallen_logo_topp
Eksklusivt tilbud til medlemmer i Levanger Næringsforum

HVA MED ET STYREMØTE, PERSONALMØTE ELLER BARE ET SOSIALT TREFF MED KOLLEGAER I TRØNDERHALLEN?

Ofte kan det være lurt å komme seg bort fra sine faste rammer for å få energi, inspirasjon og motivasjon. I Trønderhallen så kan vi tilby akkurat det J

FØRST BASSENGTID, SÅ MØTEROM, MAT OG DRIKKE…ELLER MOTSATT J

 • Benytt dere av vår grupperabattavtale på badebilletter. Kjøper dere mellom 11 og 20 billetter innenfor en kategori, oppnår dere 10% rabatt. 21 billetter eller mer gir 20% rabatt på ordinær pris. Billettene har gyldighet på ett år fra kjøpsdato.
 • Som medlem av Levanger Næringsforum får dere fri tilgang til vårt møterom ved bruk av dette tilbudet.
 • Vi ønsker å bidra med servering etter deres ønsker. Vi har eget kjøkken der vi bla. annet lager baguetter, ciabatta, fruktfat, sandwicher og vafler. Drikke har vi også i de fleste kategorier.

Interessant for dere?

Ta kontakt på  [email protected] eller telefon 90046260

G-Max Magneten

Medlemsrabatt hos G-Max Magneten

Medlemmer i LNF AS gis 20% rabatt på alle ordinære varer i butikk. (Gjelder ikke våpen/ammunisjon, elektronikk/elsykkel, pakkeløsninger og allerede nedsatte varer).

G-MAX Magneten vil i tillegg invitere klubbens medlemmer til eksklusive handlekvelder.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.